Voornemen wijziging bestemmingsplan Hostermeer t.b.v. Middenweg 81

Burgemeester en wethouders van Wijdemeren hebben het voornemen om, op grond van artikel 3.6 Wro, het bestemmingsplan Hostermeer te wijzigen voorzover dit betrekking heeft op Middenweg 81, Nederhorst den Berg. Een deel van het perceel is bestemd voor Bedrijfsdoeleinden II zonder bebouwingsmogelijkheden. Het voornemen is om deze bestemming te wijzigen in Bedrijfsdoeleinden II met bebouwingsmogelijkheden ten behoeve van het vervangen/ verplaatsen van een loods.

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 17 maart 2011 gedurende zes weken ter inzage tijdens de openingstijden in het gemeentehuis (afdeling REO), Rading 1, Loosdrecht en in de Bibliotheek aan de Tjalk 41 in Loosdrecht.

Tijdens de inzagetermijn kunt u zienswijzen over de voorgenomen wijziging kenbaar maken bij burgemeester en wethouders. Een schriftelijke zienswijze stuurt u naar postbus 190, 1230 AD Loosdrecht. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze maakt u een afspraak, tel. (035) 65 59 557. De inspraakprocedure is inmiddels afgerond.

Naar boven