Voorgenomen Planwijziging Landelijk gebied Nieuwkoop, 2e wijziging, (Ruygenborg fase 1)

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nieuwkoop maken bekend dat zij voornemens zijn om middels toepassing van artikel 3.6 lid 1 sub a van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bestemmingsplan ‘Nieuwkoop: Landelijk gebied’ te wijzigen.

Met de planwijziging worden op de percelen Noordenseweg 23, 25, 27 te Nieuwkoop de bestemmingen ‘Agrarisch gebied in een open landschap’ gewijzigd in de bestemming ‘Natuurgebied’ (registratie-nummer 20090035). Na het doorlopen van de wijzigingsprocedure verdwijnt de agrarische functie en mag ter plaatse een natuurgebied worden ingericht.

De op het wijzigingsplan betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 17 maart 2011 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage bij het Klant Contact Centrum (KCC), Teylersplein 1 in Nieuwveen. Voor adresgegevens en openingstijden zie www.nieuwkoop.nl. U kunt de planwijziging ook bekijken op de website van de gemeente.

Zienswijzen

Gedurende deze termijn kan een belanghebbende schriftelijk of mondeling (op afspraak) zijn zienswijze omtrent het voornemen kenbaar maken. Op deze wijzigingsprocedure is de Uniforme Openbare Voorbereidingsprocedure van toepassing. Schriftelijke zienswijzen kunt u indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Nieuwkoop, Postbus 1, 2460 AA te Ter Aar.

Naar boven