Structuurvisie Schagen 2025 vastgesteld

Het college van burgemeester en wethouders van Schagen maakt, op grond van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat de Structuurvisie Schagen 2025 is vastgesteld.

De structuurvisie schetst op hoofdlijnen de ruimtelijke ontwikkelingen in het gebied van de gemeente Schagen voor de komende jaren. De structuurvisie vormt de basis voor de uitwerking van bestemmingsplannen. De vastgestelde structuurvisie, inclusief wijzigingen, is te lezen op www.schagen.nl.

De gemeenteraad heeft op 22 februari besloten de ontwerp-structuurvisie met bijlagen gewijzigd vast te stellen. De wijzigingsvoorstellen zijn te vinden in de bijlage en verwerkte amendementen. De structuurvisie treedt de dag na bekendmaking in het Schager weekblad in werking. De structuurvisie is geen juridisch bindend document. Tegen het besluit tot vaststelling kan daarom, op grond van artikel 8:5 van de Algemene wet bestuursrecht, geen bezwaar worden gemaakt of beroep worden ingesteld.

De Structuurvisie Schagen 2025 en vastgestelde bijlagen zijn te lezen op www.schagen.nl via ‘beleid en plannen’ onder ‘structuurvisie’. Dit kan ook op het gemeentehuis en later digitaal op www.ruimtelijkeplannen.nl. Voor vragen hierover kunt u een afspraak maken met de heer S. van Nieuwenhoven van de afdeling Ruimte van de gemeente Schagen.

Naar boven