Gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan ‘Schiedamsedijk 18, tankstation’

Burgemeester en wethouders van Vlaardingen maken ingevolge het bepaalde in art. 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad van Vlaardingen in zijn vergadering van 17 februari 2011 het bestemmingsplan ‘Schiedamsedijk 18, tankstation’ gewijzigd heeft vastgesteld.

Het plangebied ‘Schiedamsedijk 18’ wordt globaal als volgt begrensd:

  • in het noorden door de Schiedamsedijk en sportpark vijfsluizen;

  • in het oosten door de Schiedamsedijk en de A4;

  • in het zuiden door Benelux Workpark en de Vulcaanhaven;

  • in het westen door Vulcaanweg/Vulcaanhaven.

De wijzigingen van het bestemmingsplan zijn in detail beschreven in de bij het raadsbesluit behorende Staat van Wijzigingen.

De op het ontwerpbestemmingsplan ingediende zienswijzen hebben niet geleid tot planaanpassingen.

Het gewijzigd vastgestelde bestemmingplan met de daar bijbehorende stukken ligt met ingang van donderdag 17 maart 2011 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage bij de receptie van het Stadskantoor aan de Industrieweg 9 van maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren van 08.45–16.00 uur.

Het bestemmingsplan is tevens in te zien via de website van de gemeente Vlaardingen: www.vlaardingen.nl/bekendmakingen ‘bestemmingsplannen’ en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de genoemde termijn van zes weken kan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag beroep worden ingesteld door:

  • belanghebbenden die tijdig een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan hebben ingediend;

  • belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar te maken.

Het bestemmingsplan treedt in werking de dag na afloop van de beroepstermijn. Om de inwerkingtreding te schorsen dient er een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Raad van State te worden ingediend. Indien dit verzoek binnen de genoemde termijn van zes weken is ingediend, treedt het bestemmingsplan niet eerder in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Vlaardingen, 16 maart 2011

Burgemeester en wethouders van Vlaardingen.

Naar boven