Vaststelling projectbesluit en verleende bouwvergunning Westeind-Schooldwarsstraat

Burgemeester en wethouders van Papendrecht maken, op grond van artikel 3.11 Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij op 8 maart 2011 het projectbesluit hebben vastgesteld en bouwvergunning hebben verleend voor de bouw van 37 woningen en een winkelruimte op het perceel Westeind-Schooldwarsstraat. Tevens heeft het college op 8 maart 2011 besloten om op grond van artikel 6.12 Wro geen exploitatieplan vast te stellen.

Het vastgestelde projectbesluit, de verleende bouwvergunning met bijbehorende stukken worden met ingang van 17 maart 2011 gedurende een periode zes weken ( tot en met 27 april 2011) ter inzage gelegd op de leestafel in het gemeentehuis, Markt 22 Papendrecht gedurende openingstijden.

Het vastgestelde projectbesluit, de verleende bouwvergunning en bijhorende stukken zijn tevens beschikbaar via de website www.ruimtelijkeplannen.nl en de gemeentelijke website www.papendrecht.nl onder Bouwen, wonen en milieu, bestemmingsplannen.

Instellen van beroep bij de rechtbank van Dordrecht

Het vastgestelde projectbesluit en de verleende bouwvergunning worden op grond van artikel 46 lid 6 Woningwet voor de mogelijkheid van beroep aangemerkt als één besluit. Gedurende de genoemde termijn van zes weken kan bij de rechtbank van Dordrecht, Postbus 7003, 3300 GC Dordrecht beroep worden ingesteld door een belanghebbende die tijdig een zienswijze heeft ingediend of door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij of zij niet tijdig een zienswijze naar voren heeft gebracht.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan er door belanghebbenden beroep worden ingesteld bij de rechtbank van Dordrecht tegen het besluit om op grond van artikel 6.12 Wro geen exploitatieplan vast te stellen.

Verzoek om voorlopige voorziening

Degene die beroep heeft ingesteld kan een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Dordrecht, Postbus 7003, 3300 GC Dordrecht.

De besluiten treden in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij gedurende die termijn naast het instellen van het beroep ook een voorlopige voorziening is gevraagd. In dat geval treden de besluiten niet in werking tot op dat verzoek is beslist.

Papendrecht, 16 maart 2011

Naar boven