Ontwerp 1e wijziging Heemskerkerduin en Noorddorp 2009 t.b.v. het realiseren van een woonzorg boerderij Oosterweg naast nr. 5

Burgemeester en wethouders van Heemskerk maken bekend dat een ontwerpwijziging Heemskerkerduin en Noorddorp 2009 ter inzage is gelegd voor het wijzigen van de bestemming ‘agrarisch’ naar een bestemming ‘maatschappelijk’ op het perceel gelegen naast Oosterweg nr. 5, waarmee een woonzorgboerderij op dit perceel kan worden gerealiseerd.

Het ontwerpwijzigingsplan omvat een juridisch planologische regeling ten behoeve van het realiseren van een woonzorgboerderij op een perceel aan de Oosterweg naast nr. 5 en is gebaseerd op artikel 25 lid 2 van het bestemmingsplan Heemskerkerduin en Noorddorp 2009.

Het wijzigingsplan ligt vanaf donderdag 17 maart 2011 gedurende zes weken ter inzage.

De genoemde stukken kunnen worden ingezien in de omschreven periode gedurende de openingsuren bij de receptie van het gemeentehuis van Heemskerk, Bachstraat 6,

Het ontwerpwijzigingsplan is ook digitaal te raadplegen en te downloaden via www.ruimtelijkeplannen.nl en www.heemskerk.nl.

Het indienen van een schriftelijke zienswijzen is tijdens de inzage periode mogelijk bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 1, 1960 AA Heemskerk.

Mondeling kan dat op afspraak. In verband met een schriftelijke vastlegging daarvan wordt verzocht dit niet in de laatste week van de ter visie legging te plannen.

Heemskerk, 16 maart 2011

Burgemeester en wethouders voornoemd.

Naar boven