Ontwerpbestemmingsplan Dokter Hoolboomweg 3 te De Klomp

Van donderdag 17 maart tot en met woensdag 27 april 2011 ligt het ontwerp van het bestemmingsplan Recreatiegebied Ede West ‘omgeving Dokter Hoolboomweg 3 te De Klomp’ met de daarbij behorende stukken ter inzage bij het Infocentrum Bouwen, Wonen en Milieu in het Raadhuis De Doelen, Raadhuisplein 2 te Ede.

Het plan en de daarbij behorende stukken zijn ook in te zien via:

http://www.ede.nl/bestemmingsplannen

Op deze website vindt u een link naar het ontwerpbestemmingsplan op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl. De landelijke voorziening kunt u ook rechtstreeks benaderen via: www.ruimtelijkeplannen.nl.

De bronbestanden van het bestemmingsplan zijn beschikbaar via: https://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roi/index/showManifest?organizationId=ede&striVersion=STRI2008.

Het raadplegen van de digitale bestanden gebeurt onder voorbehoud van technische storingen.

Het plangebied is gelegen in het buitengebied van Ede, ten oosten van De Klomp, tussen de Rijksweg N224 aan de noordzijde, de A30 aan de oostzijde en de spoorlijn Arnhem/Utrecht aan de zuidzijde.

De bestemmingsplanherziening maakt de verplaatsing van de bestaande woning en bijgebouwen op het perceel Doktor Hoolboomweg 3 te De Klomp mogelijk, zodat deze verder ten noordoosten van de spoorlijn komen te liggen.

Tijdens de hiervoor genoemde periode kunt u:

  • een schriftelijke zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan zenden aan de gemeenteraad, Postbus 9024, 6710 HM EDE of per fax (0318) 680 180;

  • een mondelinge zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij mevrouw M. Fokkert, juridisch adviseur bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, tel. (0318) 680613.

Ede, 16 maart 2011

Naar boven