Bestemmingsplan Burgemeester Falkenaweg 54, Heerenveen, vastgesteld

Burgemeester en wethouders van Heerenveen maken bekend dat de gemeenteraad op 7 maart 2011 het bestemmingsplan Burgemeester Falkenaweg 54, Heerenveen, heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de voormalige Technische School aan de Burgemeester Falkenaweg. Het plan gaat uit van een gedeeltelijke sloop van de voormalige school. De oorspronkelijke bouwdelen blijven bestaan.

Het bestemmingsplan maakt globaal de volgende functies in de gebouwen mogelijk:

  • Wonen

  • Kantoren

  • Restaurant

  • Sociaal-medische en

  • Sociaal-culturele doeleinden.

Ter inzage

Het raadsbesluit en het vastgestelde bestemmingsplan, met de daarbijbehorende bijlagen, liggen met ingang van vrijdag 18 maart 2011, gedurende 6 weken, tijdens openingsuren, ter inzage op de volgende plaatsen:

  • www.ruimtelijkeplannen.nl

  • de receptie van het gemeentehuis, Crackstraat 2 te Heerenveen.

Beroep instellen

Belanghebbenden die tijdig hun zienswijze bij de gemeenteraad hebben ingediend en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan hebben ingediend, kunnen gedurende de termijn van ter inzage ligging beroep instellen tegen het vastgestelde bestemmingsplan.

Beroepschriften moeten worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA, ’s-Gravenhage.

Schorsing

Het indienen van een beroep schorst de werking van het bestemmingsplan niet. Om dit laatste te bereiken, kan gedurende de beroepstermijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Voor zowel voor het indienen van een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening zal de griffier van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een griffierecht (kosten) in rekening brengen.

Inwerkingtreding

Het besluit van de gemeenteraad treedt in werking na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen deze termijn naast een beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. In dat geval treedt het bestemmingsplan niet in werking voordat de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak op het verzoek heeft besloten.

Burgemeester en wethouders van Heerenveen.

Naar boven