Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Noord, deelplan RWZI Echten 2010

Het college van B&W heeft voor het gebied de rioolwaterzuiveringsinstallatie (RWZI) aan de Nijstad 7 te Hoogeveen een bestemmingsplan voorbereid. Het bestemmingsplan maakt de uitbreiding van de rioolwaterzuivering met een gistingsinstallatie mogelijk. Het plangebied ligt aan de noordzijde van de weg Nijstad, ten westen van de plaats Hoogeveen. Het wordt begrensd door de groensingel die om het terrein van de RWZI aan de Nijstad 7 ligt.

Het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken liggen van 16 maart 2011 tot en met 26 april 2011 ter inzage in het Compagnieshuis bij de Gemeentewinkel, Raadhuisplein 24 in Hoogeveen. U kunt de stukken ook raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tijdens de inzagetermijn kan iedereen zijn zienswijze over dit ontwerpplan bij de gemeenteraad indienen. Dit kan schriftelijk via Postbus 20000, 7900 PA Hoogeveen. U kunt ook mondeling uw zienswijze kenbaar maken, hiervoor kunt u contact opnemen met Brenda Binnenmars van de afdeling Advies van het cluster Realisatie en Beheer, via telefoonnummer 14 0528.

Naar boven