Ontwerpbestemmingsplan ‘Hulsterloostraat 107a’ te Nieuw Namen

Burgemeester en Wethouders van Hulst maken, gelet op het bepaalde in artikel 3.8 lid 1, van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) in samenhang met afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Hulsterloostraat 107a’ ter inzage ligt.

Het plangebied ligt in de kern Nieuw Namen, op het adres Hulsterloostraat 107a. Het gaat om een voormalig kantoorgebouw.

Doel van het voorliggende ontwerpbestemmingsplan is het bieden van een juridisch-planologisch kader voor het vaststellen van het bestemmingsplan ‘Hulsterloostraat 107a’ te Nieuw Namen waarin het wijzigen van de bestemming van het pand van kantoordoeleinden naar Wonen geregeld wordt;

Het ontwerpbestemmingsplan bestaat uit een plankaart, planregels en plantoelichting en ligt van 17 maart 2011 tot en met 27 april 2011 voor eenieder ter inzage in de gemeentewinkel, Grote Markt 24 te Hulst.

Het plan is tevens te raadplegen op www.gemeentehulst.nl in het menu onder wonen en leven, bestemmingsplannen en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de termijn van ter inzage legging kan eenieder omtrent het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk, of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad van Hulst, Postbus 49, 4560 AA Hulst. Mondelinge zienswijzen kunnen kenbaar worden gemaakt bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. U wordt verzocht hiervoor op voorhand een afspraak te maken bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoonnummer 0114-389258.

Hulst, 16 maart 2011

Burgemeester en wethouders van Hulst,

de burgemeester,

J.F. Mulder.

De secretaris,

S. ter Wal.

Naar boven