Vastgesteld bestemmingsplan Bos- en natuurgebied (Camping de Mussenkamp)

Het college van Heerde maakt, overeenkomstig artikel 3.9a van de Wet op de ruimtelijke ordening (Wro) en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat zij op 1 maart 2011 het bestemmingsplan ‘Bos- en natuurgebied, 3e uitwerking ex artikel 11 WRO (Camping de Mussenkamp)’ heeft vastgesteld. Het plan is ten opzichte van het ontwerp-uitwerkingsplan ongewijzigd vastgesteld.

Doel van het plan

Het uitwerkingsplan voorziet in de planologische/juridische regeling om Camping De Mussenkamp aan de Mussenkampseweg 28A te Heerde op de daartoe bestemde gronden te mogen uitbreiden. Deze uitbreiding is uitgewerkt in een inrichtingsplan.

Inzagetermijn

De betreffende stukken liggen met ingang van 16 maart 2011 gedurende zes weken (tot 27 april 2011) voor iedereen ter inzage bij de balie Vergunningen in het gemeentehuis van Heerde op werkdagen tussen 08.30 en 12.30 uur. Het uitwerkingsplan is ook digitaal te raadplegen op www.heerde.nl.

Als u het plan buiten kantooruren wilt inzien, kan dit op afspraak op maandagen van 16.00 tot 19.00 uur. Hiervoor dient u contact op te nemen met mevrouw B. Bruggeman van het team Ontwikkeling, telefoon 0578-699446.

Beroep

Gedurende de termijn van terinzageligging kan een belanghebbende, die tijdig zijn/haar zienswijze bij het college van Heerde kenbaar heeft gemaakt, alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij/zij niet overeenkomstig artikel 3.9a van de Wro, juncto afdeling 3:4 van de Algemene wet bestuursrecht zijn/haar zienswijze bij het college van Heerde naar voren heeft gebracht, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het besluit tot vaststelling van het uitwerkingsplan treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het uitwerkingsplan treedt dan pas in werking, nadat op dit verzoek is beslist.

Heerde, 15 maart 2011

Het college voornoemd.

Naar boven