Bestemmingsplan ‘Dierenbeschermingscentrum Loes van Overeemlaan 8’

Burgemeester en wethouders hebben op 15 februari 2011 overeenkomstig artikel 110a van de Wet geluidhinder hogere waarden vastgesteld voor de ten hoogst toelaatbare geluidsbelasting. De hogere waarden zijn vastgesteld voor de toekomstige bedrijfswoning bij het dierenbeschermingscentrum Loes van Overeemlaan 8 vanwege het verkeerslawaai van de Rondweg Zuid.

Het ontwerpbesluit voor hogere waarden heeft vanaf 9 december 2010 zes weken ter inzage gelegen. Tijdens deze periode konden daartegen schriftelijk of mondeling zienswijzen kenbaar worden gemaakt. Van deze mogelijkheid is geen gebruik gemaakt.

Het besluit hogere waarden voor de ten hoogst toelaatbare geluidsbelasting en bijbehorende stukken liggen van 17 maart tot en met 27 april 2011 ter inzage in het Stadsinformatiecentrum De Observant aan het Stadhuisplein 7 (openingstijden: werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur). Het besluit met bijbehorende stukken is tevens in te zien via www.amersfoort.nl/bestemmingsplannen (klik op ‘zoeken in alle plannen via de kaart’ en vervolgens op ‘Utrechtseweg’). Het besluit hogere grenswaarden is een bijlage van het bestemmingsplan ‘Dierenbeschermingscentrum Loes van Overeemlaan 8’. Binnen de periode van terinzagelegging kunnen diegenen, die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijze geen zienswijze kenbaar hebben kunnen maken over het ontwerpbebesluit voor hogere waarden, een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag. Voor de behandeling van uw beroepschrift moet u griffierecht betalen. Ga voor meer informatie over het instellen van beroep en het griffierecht naar www.raadvanstate.nl/onze_werkwijze/bestuursrechtspraak of neem telefonisch contact op via telefoonnummer 070-426 44 26.

Het besluit treedt in werking na afloop van de beroepstermijn. Het beroep schorst de werking van het besluit niet. Daarvoor moet een afzonderlijk verzoek om voorlopige voorziening worden gericht aan de Voorzitter van de Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, op bovenstaand adres.

Naar boven