Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan Kom Westkapelle

Burgemeester en wethouders van Veere maken bekend dat als gevolg van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening de Raad van de gemeente Veere in zijn vergadering van 27 januari 2011 het bestemmingsplan ‘Kom Westkapelle’ gewijzigd heeft vastgesteld. Daarbij is het volgende gewijzigd ten opzichte van het ontwerp:

Regels

  • het aanpassen van de regels naar de op 1 oktober 2010 in werking getreden Wet algemene bepalingen omgevingsrecht.

Verbeelding

  • het wijzigen van de bestemming van de gronden aan het Krekepad in ‘M’ (maatschappelijk) met de functieaanduiding ‘sm’ (specifieke vorm van maatschappelijk).

  • het wijzigen van de bestemming van de gronden aan D’Arke 24 in ‘B’ (Bedrijf) met de functieaanduiding ‘op’ (opslag).

  • het aanpassen van het bouwvlak van het perceel Benoordenhoutseweg 30.

Het gewijzigde vastgestelde bestemmingsplan is beschikbaar gesteld op www.ruimtelijkeplanne.nl onder plannummer NL.IMRO.0717.0003BPWkpAp-VG01. Ook is het gewijzigde vastgestelde bestemmingsplan te zien op de gemeentelijke website www.veere.nl onder: ‘loket, visie en beleid, bestemmingsplannen, Westkapelle’. Van 17 maart t/m 27 april 2011 kunnen belanghebbenden een beroepschrift indienen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag. Het gewijzigde vastgestelde bestemmingsplan treedt in werking op 28 april 2011, tenzij bij Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend en daarop is beslist.

Domburg, 16 maart 2011

Burgemeester en wethouders voornoemd,

de secretaris,

J.S. de Regt.

De burgemeester,

R.J. van der Zwaag.

Naar boven