Ontwerpbestemmingsplan ‘Woonboulevard, Winschoten’

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Oldambt maakt bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Woonboulevard, Winschoten’ is vastgesteld. Deze publicatie volgt uit artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Woonboulevard, Winschoten’ regelt de vestiging van perifere detailhandel in de vorm van een woonboulevard aan de Beertsterweg te Winschoten.

Binnen de gegeven bestemming zijn winkels in de wooninrichtingsbranche en doe-het-zelfzaken, wegen en parkeervoorzieningen, paden, water en groenvoorzieningen toegestaan.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Woonboulevard, Winschoten’ ligt voor eenieder vanaf vrijdag 18 maart 2011 tot en met donderdag 28 april 2011 ter inzage. De stukken kunnen worden ingezien in het gemeentehuis van Oldambt, Johan Modastraat 6 te Winschoten tijdens de openingstijden van Domein 4 van het Klant Contact Centrum. Tevens kan een mondelinge toelichting worden verkregen.

Het ontwerpbestemmingsplan is ook in te zien via www.gemeente-oldambt.nl. Onder actueel, bekendmakingen, week 11 vindt u deze bekendmaking. Op deze webpagina treft u aan een link naar de digitale verbeelding van het bestemmingsplan ‘Woonboulevard, Winschoten’.

Tevens treft u hier een verwijzing aan naar de locatie waar de planbestanden van het bestemmingsplan ‘Woonboulevard, Winschoten’ digitaal zijn te raadplegen.

Het ontwerpbestemmingsplan is ook digitaal beschikbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt het plan raadplegen door bij het tabblad ID de plancode in te vullen. De plancode van het plan is: NL.IMRO.1895.02BP7002-0301. Ook de planbestanden zijn hier digitaal te raadplegen.

Eenieder kan gedurende de termijn van terinzageligging schriftelijk zienswijzen indienen tegen het bestemmingsplan bij de gemeenteraad van de gemeente Oldambt, Postbus 175, 9670 AD Winschoten. Ook het indienen van een mondelinge zienswijze is mogelijk. Hiervoor kunt u opnemen met het cluster Ruimtelijke Ontwikkeling via het telefoonnummer (0597) 48 2409.

Naar boven