Omgevingsvergunning -ontwerp Oude Rijksweg 432 te Rouveen

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Staphorst maakt bekend dat zij het voornemen hebben een omgevingsvergunning te verlenen. De omgevingsvergunning heeft betrekking op het realiseren van een dubbele woning met bijgebouw op een open plek achter het perceel Oude Rijksweg 432 te Rouveen.

Om medewerking te kunnen verlenen aan bovengenoemde activiteiten zijn burgemeester en wethouders voornemens om op grond van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3 van de Wabo vergunning te verlenen met een afwijkingsbesluit van het bestemmingsplan.

De aanvraag omgevingsvergunning ligt met bijbehorende stukken vanaf woensdag 16 maart 2011 ter inzage op het gemeentehuis van Staphorst, Binnenweg 26 te Staphorst. Het plan is tevens te raadplegen via www.staphorst.nl → actueel → bekendmakingen.

Tijdens de terinzagetermijn kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen over het plan bij het college van Burgemeester en wethouders van Staphorst. Een schriftelijke zienswijze kan worden gericht aan de gemeenteraad van Staphorst, Postbus 2, 7950 AA te Staphorst. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt met de publieksbalie Grondgebied, telefoonnummer 0522-467467 of via het algemene nummer van de gemeente 0522-467400. In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van de aanvraag de zienswijze betrekking heeft.

Naar boven