Ontwerpbestemmingsplan Tuinzigt-Westerpark en hogere grenswaarden

Burgemeester en wethouders van Breda maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Tuinzigt-Westerpark (NL.IMRO.0758.BP2009014001-0301) ter inzage ligt. Het bestemmingsplan Tuinzigt-Westerpark moet voorzien in een nieuwe bestemmingsplanregeling voor de wijken Tuinzigt, Westerpark en een deel van Haagpoort.

De plangrens wordt in het noorden gevormd door het spoor richting Roosendaal en het HSL tracé. Vervolgens wordt de plangrens in het oosten gevormd door de bebouwing aan de Hoornwerkstraat en de Tramsingel. In het zuiden wordt de plangrens gevormd door de Vincent van Goghstraat en de Ettensebaan. In het westen wordt de plangrens bepaald door de Westerparklaan.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan, alsmede het akoestisch onderzoek en de ontwerpbeschikking hogere grenswaarde liggen van 17 maart 2011 tot en met 27 april 2011 ter inzage bij Infobalie 19–20 in het Stadskantoor, Claudius Prinsenlaan 10.

Het ontwerpbestemmingsplan alsmede het akoestisch onderzoek en de ontwerpbeschikking hogere grenswaarde zijn tevens te raadplegen op de website van de Gemeente Breda, www.breda.nl, via ‘Wonen Wijken en Vervoer’→‘Ruimtelijke plannen’→‘Bestemmingsplannen ter inzage’.

Zienswijze

Tijdens bovengenoemde periode kunt u schriftelijk en/of mondeling uw zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. U kunt uw zienswijze sturen naar de gemeenteraad van de Gemeente Breda, Postbus 90156, 4800 RH Breda. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u tijdens werkdagen een afspraak maken via telefoonnummer (076) 5293888.

Uw zienswijze tegen de ontwerpbeschikking tot het verlenen van een hogere waarde kunt u schriftelijk indienen binnen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 90156, 4800 RH Breda.

Breda, 16 maart 2011

Burgemeester en wethouders van Breda,

P.A.C.M. van der Velden,

burgemeester.

R.J.P. Meulenbroek,

secretaris.

Naar boven