Bekendmaking voorbereidingsbesluit (met vergunningenstelsel)

Burgemeester en wethouders van de gemeente Wijchen maken bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 17 maart 2011 een voorbereidingsbesluit (met vergunningenstelsel) heeft genomen voor het gebied tussen Teersmortelweg, Bronckhorstlaan, Kasteellaan, de achtergrens van de percelen Spoorstraat 16 t/m 24, Emilialaan en Spoorstraat (inclusief nummer 57 en Herenstraat 42) en ook de Kasteellaan nummers 23 t/m 71 en 32 t/m 82 in Wijchen.

Dit voorbereidingsbesluit is genomen om te voorkomen dat afbreuk wordt gedaan aan de bebouwing in dit gebied in verband met voorlopige aanwijzing als beschermd dorpsgezicht. Het voorbereidingsbesluit treedt in werking op 18 maart 2011.

Het besluit ligt met ingang van 18 maart voor eenieder op werkdagen van 8.30–2.30 uur ter inzage bij de balie Bouwen en Leefomgeving en op woensdagavond van 17.00–19.30 uur in het Informatiecentrum. Op afspraak kunt u ook ’s middags stukken inzien. Het besluit is ook digitaal beschikbaar via de gemeentelijke website (www.wijchen.nl/nl/actueel/bekendmakingen) en u kunt het besluit raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het is niet mogelijk om bezwaar te maken of beroep in te stellen tegen het voorbereidingsbesluit.

Wijchen, 18 maart 2011

Burgemeester en wethouders van Wijchen,

G.H.W. Noordewier,

burgemeester.

J.W.M. van der Knaap,

secretaris.

Naar boven