Ontwerpstructuurvisie ‘Nederasselt, Hollestraat 13−37’

Burgemeester en wethouders maken bekend dat voor de percelen kadastraal bekend gemeente Nederasselt, sectie B, nummers 1186 en 1282(ged.), plaatselijk bekend Hollestraat 13−37 Nederasselt, de ontwerpstructuurvisie ‘Nederasselt, Hollestraat 13-37’ is opgesteld.

Voor deze locatie is een stedenbouwkundig plan ontwikkeld dat de herstructurering van de bestaande woningbouw mogelijk maakt. Ten behoeve van de eerste fase van deze herstructurering wordt tegelijkertijd met deze structuurvisie een herziening van het bestemmingsplan in procedure gebracht (ontwerpbestemmingsplan Nederasselt, Hollestraat 13–25). De tweede fase van de herstructurering is pas over tien jaar voorzien; dit betreft Hollestraat 27−37. Uit ruimtelijk oogpunt is het van belang dat beide fasen volgens het stedenbouwkundig plan ontwikkeld worden. Hiertoe is het stedenbouwkundig plan vertaald in een structuurvisie, die te zijner tijd als onderlegger zal dienen voor het op te stellen bestemmingsplan voor de tweede fase van de herstructurering.

Procedure

Voordat een besluit genomen wordt omtrent vaststelling van de structuurvisie kunnen zienswijzen worden ingediend. Tegen de uiteindelijke vaststelling van een structuurvisie staat geen beroep open.

Inzageperiode

De ontwerp structuurvisie en het ontwerp-vaststellingsbesluit zijn vanaf donderdag 17 maart 2011 tot en met woensdag 27 april 2011 op www.ruimtelijkeplannen.nl te raadplegen en liggen gedurende die periode tijdens de openingsuren ter inzage bij de balie Fysieke Leefomgeving in het gemeentehuis aan het Kerkplein 6 te Malden. De stukken zijn tevens digitaal (in pdf-formaat) beschikbaar via www.heumen.nl

Reactiemogelijkheden

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kan gedurende deze termijn eenieder, schriftelijk of mondeling, zienswijzen over het ontwerpvaststellingsbesluit naar voren brengen. Een schriftelijke zienswijze moet worden gericht aan de gemeenteraad van Heumen, Postbus 200, 6580 AZ Malden. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar, te bereiken op telefoonnummer 024-3588345.

Malden, 15 maart 2011

Naar boven