Ontwerpbestemmingsplan ‘Kasteeldreef 40–42’

Het college van Heusden maakt bekend, dat op grond van artikel 3.8, 1e lid Wet ruimtelijke ordening met ingang van 11 maart 2011 het ontwerpbestemmingsplan ‘Kasteeldreef 40–42’ gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt en langs elektronische weg beschikbaar wordt gesteld.

Het plangebied ligt in de kern van Drunen en wordt globaal begrensd aan de noordzijde door de Poort van Heusden, aan de west- en oostzijde door bedrijven en woningen en aan de zuidzijde door de Kasteeldreef.

Het nieuwe bestemmingsplan is voor de bouw van een nieuwe woning en de mogelijkheid om twee geplande woningen te verplaatsen, waarbij voor de gewenste situatie een actuele bestemmingsregeling wordt getroffen.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt met ingang van 11 maart 2011 gedurende 6 weken ter inzage. U kunt de stukken tijdens openingstijden inzien in het gemeentehuis in Drunen en Vlijmen en in de bibliotheek in Heusden. Een digitale versie van het ontwerpbestemmingsplan is raadpleegbaar en wordt beschikbaar gesteld via onze website www.heusden.nl onder het kopje ruimtelijke plannen/bestemmingsplannen.

Zienswijze

Gedurende de bovengenoemde termijn van zes weken kan eenieder naar keuze schriftelijk (wat de voorkeur heeft) of mondeling een zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan indienen bij de gemeenteraad van Heusden. Een schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar de gemeenteraad van Heusden, Postbus 41, 5250 AA Vlijmen. Wilt u een mondelinge zienswijze indienen dan kunt u hiervoor een afspraak maken met de heer M. Molijn, telefoonnummer (073) 513 17 89.

Naar boven