Vaststelling bestemmingsplan Molendreef Lieshout

Het college van burgemeester en wethouders van Laarbeek maakt, ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat de gemeenteraad op 13 januari 2011 het bestemmingsplan Molendreef (voorheen bestemmingsplan 'Drie woningen Molendreef te Lieshout') gewijzigd heeft vastgesteld. Het bestemmingsplan voorziet in de mogelijkheid om ter plaatse door middel van de provinciale regelingen 'Ruimte voor Ruimte' en 'Buitengebied in Ontwikkeling' respectievelijk een en twee vrijstaande woningen te realiseren. Omdat de financiële uitvoerbaarheid van het plan in een overeenkomst met betrokkene is vastgelegd, is er geen exploitatieplan vastgesteld. De provincie Noord-Brabant en de inspectie VROM hebben geen gebruik gemaakt van de mogelijkheid om te ageren tegen de bij de vaststelling aangegeven wijzigingen.

Het bestemmingsplan Molendreef en de bijbehorende stukken liggen van maandag 14 maart tot en met maandag 25 april 2011 voor iedereen ter inzage bij de Informatiebalie in het gemeentehuis Laarbeek. Het bestemmingsplan is ook digitaal te raadplegen via de gemeentelijke website: www.laarbeek.nl → Wonen en leven → Bestemmingsplannen → Molendreef Lieshout. Of via de landelijke website voor ruimtelijke plannen: www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de inzagetermijn kan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Ook kan een verzoek worden ingediend tot het treffen van een voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Het beroep/verzoek om voorlopige voorziening kan worden ingesteld door degene die tijdig zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt en een belanghebbende die aantoont dat hij daartoe redelijkerwijs niet in staat is geweest, alsmede een belanghebbende die tegen de gewijzigde vaststelling van het bestemmingsplan bedenkingen heeft.

Naar boven