Ontwerpprojectbesluit ‘Tennisclub Ootmarsum (TCO)’

Het college van burgemeester en wethouders van Dinkelland is voornemens om met toepassing van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening de realisatie van een tennisaccommodatie voor de Tennisclub Ootmarsum (TCO) aan de Alleeweg te Ootmarsum mogelijk te maken. Deze accommodatie gaat bestaan uit 3 tennisbanen, een oefenkooi en een kantine met bergruimte. Daarnaast worden een hekwerk en een aantal lichtmasten geplaatst en wordt de parkeerplaats van KOSC met 12 plaatsen uitgebreid.

Het ontwerpbesluit met de toelichting, verbeelding, aanvragen bouwvergunning en onderliggende stukken liggen met ingang van 11 maart 2011 gedurende 6 weken tijdens de openingsuren ter inzage bij de afdeling Vergunningen in het gemeentehuis te Denekamp.

Ook is het ontwerpbesluit te raadplegen via www.dinkelland.nl, onder Bestuur, Beleid en Organisatie (Beleidsnota’s → terinzage)

Daarnaast zijn de voorontwerpen ook te raadplegen via de landelijke website door middel van de onderstaande linken:

Voorontwerpbestemmingsplan Denekamp: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=nl.imro.1774.OOTPBTENNISBAAN-0302

De bronbestanden zijn te vinden op: http://www.gisnet.nl/ruimtelijkeplannen/dinkelland/RO_Online/manifest.xml

Gedurende de hiervoor genoemde termijn van 6 weken kan eenieder mondeling of schriftelijk zienswijzen kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze kun u indienen bij burgemeester en wethouders van Dinkelland, Postbus 11, 7590 AA Denekamp.

Voor het geven van een toelichting of het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer Schoonderbeek van de afdeling Ontwikkeling, tel. 0541-854100. Wij verzoeken u om tijdig een afspraak te maken, bij voorkeur 14 dagen voor het einde van de tervisielegging om termijnoverschrijding te voorkomen.

Naar boven