Ontwerpbestemmingsplan ‘Amersfoortsestraat 15 a t/m d’

De gemeente Soest maakt ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend, dat vanaf 10 maart tot en met 20 april 2011 in de gemeentelijke INFOhoek in de hal van het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Soest (gedurende de gebruikelijke openingstijden in de hal van het gemeentehuis te Soest), bij het omgevingsloket van de afdeling Dienstverlening, Raadhuisplein 1 te Soest (geopend dagelijks van 08.30−13.00 uur en op donderdag van 08.30−20.00 uur), in Idea kunstcentrum, theater en bibliotheek, Willaertstraat 49 te Soest en in de bibliotheek Soesterberg. Rademakerstraat 97, het ontwerpbestemmingsplan ‘Amersfoortsestraat 15 a t/m d’ voor een ieder ter inzage ligt.

Tegen betaling van leges kan een afschrift verstrekt worden van de ter inzage gelegde stukken.

Het ontwerpbestemmingsplan kan ook worden ingezien via internet: www.soest.nl/bestemmingsplannen U wordt vanaf hier doorgeleid naar de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl

Korte inhoud

In verband met de aanleg van het ecoduct over de Amersfoortsestraat zal het bedrijf van De Groot Exceptional Cars BV verplaatst worden naar het perceel Amersfoortsestraat 15 a t/m d. De locatie Amersfoortsestraat 15 a t/m d heeft reeds een bedrijfsbestemming maar staat de verkoop van volumineuze goederen zoals auto’s niet toe. Om dit mogelijk te maken moet het bestemmingsplan worden aangepast.

Zienswijze

Gedurende bovenstaande periode kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Soest, Postbus 2000, 3760 CA Soest.

Degene die een mondelinge zienswijze wil geven, kan dat doen na het maken van een afspraak. Hiervoor kunt u contact opnemen met de heer K.C.P. Haagen van de afdeling Ruimte, telefoon 035-6093282. U kunt geen zienswijzen indienen via e-mail.

Naar boven