Ontwerpbestemmingsplan Voorzieningen Laar-Parkstraat, Nistelrode

Het college van burgemeester en wethouders van Bernheze maakt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening de terinzagelegging bekend van het ontwerpbestemmingsplan Voorzieningen Laar-Parkstraat in Nistelrode.

Inhoud

Het bestemmingsplan voorziet in de verbouw en uitbreiding van het Nesterlé-gebouw (Laar 2) tot een multifunctionele accommodatie en in de directe omgeving de ontwikkeling van diverse commerciële ruimten (o.a. een supermarkt) met appartementen.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van 14 maart 2011 gedurende zes weken, tijdens openingstijden, ter inzage in het gemeentehuis, De Misse 6 in Heesch. Het plan is digitaal raadpleegbaar en te downloaden via www. www.ruimtelijkeplannen.nl en www.bernheze.org.

Reageren

Gedurende de termijn van inzage kan iedereen op het ontwerpbestemmingsplan reageren door het indienen van een zienswijze. Deze kunt u richten aan de gemeenteraad van Bernheze, Postbus 19, 5384 ZG Heesch. Indien u uw zienswijze mondeling wilt geven kunt u een afspraak maken met de heer T. Donkers van de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Grondzaken.

Naar boven