Omgevingsvergunning activiteiten bestemmingsplan ‘Maasbracht-Brachterbeek’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Maasgouw maken bekend dat zij op grond van artikel 2.1 lid 1 onder a en c alsmede artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), een omgevingsvergunning hebben verleend voor de activiteit ‘bouwen’ en voor de activiteit ‘het gebruiken van gronden in strijd met een bestemmingsplan’ (i.c. het bestemmingsplan 'Maasbracht-Brachterbeek') ten name van Wonen Limburg Vastgoedontwikkeling, Postbus 1267, 6040 KG Roermond (Slachthuisstraat 61, 6041 CB Roermond) ten behoeve van het volgende plan:

  • 8 Sinti-woningen (halfvrijstaande woningen) inclusief de hiervoor benodigde infrastructuur (toegangsweg) op de locatie kadastraal bekend gemeente Maasbracht, sectie L, nrs. 179, 180, 183, 184 en 185 (plaatselijk bekend Heuvelstraat in Brachterbeek).

De definitieve omgevingsvergunning wijkt niet af van de ontwerpomgevingsvergunning welke van 20 januari 2011 tot en met 2 maart 2011 voor eenieder ter inzage heeft gelegen. Tegen het ontwerpbesluit zijn geen zienswijzen ingebracht.

De vastgestelde omgevingsvergunning met de daarop betrekking hebbende stukken liggen voor iedereen vanaf 17 maart 2011 gedurende zes weken ter visie. Het besluit met genoemde stukken en voornoemd besluit kunnen worden ingezien in de inforuimte bij de afdeling Veiligheid, Vergunningen en Handhaving van het Publiekscentrum van het gemeentehuis, Markt 36 te Maasbracht (op werkdagen, tijdens de openingstijden van het Publiekscentrum, behalve tijdens de avondopenstelling).

De omgevingsvergunning wordt tevens langs elektronische weg beschikbaar gesteld en wel via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tegen het besluit kan binnen zes weken na de dag van terinzagelegging van het besluit een beroepschrift wordt ingediend bij de rechtbank te Roermond,sector bestuursrecht, postbus 950, 6040 AZ Roermond door:

  • een belanghebbende die tijdig zijn zienswijze bij burgemeester en wethouders naar voren heeft gebracht;

  • een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet overeenkomstig artikel 3.10 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht juncto afdeling 3.4 Algemene wet bestuursrecht zijn zienswijze bij burgemeester en wethouders naar voren heeft gebracht.

Het beroepschrift moet zijn ondertekend en dient tenminste de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, de omschrijving van het besluit waartegen het is gericht en de gronden van het beroep te bevatten. Van de indiener van het beroepschrift wordt griffierecht geheven. Nadere informatie hierover wordt verstrekt door de griffie van de Rechtbank.

Het besluit treedt in werking met ingang van de dag nadat de termijn voor het indienen van een beroepschrift is verlopen.

Hebben u of derde belanghebbenden er veel belang bij dat dit besluit niet in werking treedt, dan kan een voorlopige voorziening aan de voorzieningenrechter van de rechtbank, postbus 950, 6040 AZ te Roermond worden gevraagd. In dat geval moet binnen genoemde termijn ook een beroepschrift worden ingediend. Een afschrift van het beroepschrift dient bij het verzoek te worden overgelegd.

Naar boven