Ontwerpbestemmingsplan ‘Zeelandsedreef te Schaijk’

Burgemeester en wethouders van Landerd maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat met ingang van 12 maart 2011 gedurende zes weken voor eenieder het ontwerpbestemmingsplan ‘Zeelandsedreef te Schaijk’ ter inzage ligt.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Zeelandsedreef te Schaijk’ en de bijbehorende stukken liggen ter inzage tijdens kantooruren tussen 09.00 uur en 12.00 uur of op afspraak bij de afdeling VROM, Kerkstraat 39 te Zeeland. Het ontwerpbestemmingsplan kunt u ook inzien via RO-online (www.ruimtelijkeplannen.nl) en op de gemeentelijke website www.landerd.nl.

Het plangebied omvat een perceel nabij de Zeelandsedreef 2 en het perceel aan de Zeelandsedreef 21 in Schaijk. Het gaat om kwaliteitsverbetering op beide percelen.

Op het perceel nabij de Zeelandsedreef 2 zal 4,5 hectare natuurontwikkeling plaatsvinden en realisatie van een woning. Het perceel aan de Zeelandsedreef 21 is een voormalig varkenshouderij en hier zal de landschappelijke versterking plaatsvinden door het verwijderen van de agrarische stallen en schuren. Deze vrijkomende gronden zullen weer in gebruik genomen worden als landbouwgrond. De voormalige bedrijfswoning zal een woonbestemming krijgen.

Eenieder kan binnen de gestelde termijn schriftelijk of mondeling een gemotiveerde zienswijze kenbaar maken aan de gemeenteraad van Landerd, Postbus 35, 5410 AA Zeeland. Voor nadere informatie over het plan (dan wel het indienen van mondelinge zienswijzen) kan contact opgenomen worden met de heer Van Pesch van de afdeling VROM, telefoon 0486 458163.

Zeeland, 11 maart 2011

Naar boven