Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan ‘Molenpad-Zijdstraat’

Burgemeester en wethouders van Aalsmeer maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat van 11 maart 2011 tot en met 21 april 2011 voor eenieder ter inzage ligt:

het ontwerpbestemmingsplan ‘Molenpad-Zijdstraat’met de daarop betrekking hebbende stukken.

Het in voorbereiding zijnde bestemmingsplan beoogt de geldende planologische regeling in overeenstemming te brengen met een bouwplan voor het realiseren van appartementen, winkelruimten en ondergrondse parkeerplaatsen. Op het dak van de parkeergarage worden op maaiveldniveau openbare parkeerplaatsen gerealiseerd. Een aantal wooneenheden en enkele bestaande winkelruimten zullen worden gesloopt. Het nieuwe bestemmingsplan zal als actueel kader dienen om de gewenste ontwikkelingen conform laatste inzichten mogelijk te maken.

Inzien ontwerpbestemmingsplan

Het bestemmingsplan bestaat uit een planverbeelding, regels en gaat vergezeld van een toelichting. Vanaf 1 januari 2010 is het digitale bestemmingsplan het rechtsgeldige bestemmingsplan. U kunt het digitale bestemmingsplan ‘Molenpad-Zijdstraat’bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl.

U kunt er ook voor kiezen om de papieren versie van het ontwerpbestemmingsplan in te zien. Deze versie ligt gedurende bovengenoemde periode op werkdagen van 8.30 tot 14.00 uur ter inzage op het gemeentekantoor aan het Drie Kolommenplein 1 te Aalsmeer. Het ontwerp is in pdf-formaat ook in te zien op de gemeentelijke website: www.aalsmeer.nl.

Zienswijzen indienen

Gedurende de bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan eenieder een zienswijze naar voren brengen over het ontwerpbestemmingsplan. Het indienen van een zienswijze kan naar keuze schriftelijk en/of mondeling.

Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad (postbus 253, 1430 AG, Aalsmeer) onder vermelding van ‘Ontwerpbestemmingsplan Molenpad-Zijdstraat gemeente Aalsmeer’.

Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met dhr. R. Luijendijk of bij zijn afwezigheid, een van de andere medewerkers van het cluster Ruimtelijke Ordening (tel: 0297-387 532).

Naar boven