Bestemmingsplan ‘Oprichting woning aan de Gravenstate te Heythuysen’ (weigering vaststelling)

Burgemeester en wethouders van de gemeente Leudal maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 15 februari 2011 heeft besloten het bestemmingsplan ‘Oprichting woning aan de Gravenstate te Heythuysen’ niet vast te stellen.

Het bestemmingsplan was opgesteld om het oprichten van een woning aan de Gravenstate mogelijk te maken.

Het raadsbesluit tot weigering het bestemmingsplan vast te stellen ligt met ingang van donderdag 10 maart  2011 tot en met woensdag 20 april 2011 ter inzage bij het loket Bouwen, Wonen en Milieu in Roggel, Markt 6 en de publieksbalie in Heythuysen, Dorpstraat 1.

De publieksbalie in Heythuysen is geopend op werkdagen van maandag t/m vrijdag: 9.00 uur–13.00 uur en op donderdag tevens van 14.00 uur–19.00 uur.

Het loket Bouwen, Wonen & Milieu in Roggel is geopend op werkdagen van maandag t/m vrijdag: 9.00–12.00 uur.

Beroep: kan worden ingesteld door een belanghebbende die tijdig zijn of haar zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan heeft kenbaar gemaakt aan de raad, of door een belanghebbende die aantoont dat hij of zij redelijkerwijs daartoe niet in staat is geweest. Beroep dient ingesteld te worden gedurende de termijn van de terinzagelegging bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Raad van State, afdeling Bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 AE Den Haag). Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking. Hiertoe dient per afzonderlijke brief de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden verzocht om een voorlopige voorziening. Het besluit treedt in werking na afloop van de beroepstermijn. Indien gedurende de beroepstermijn bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, wordt de inwerkingtreding van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist

Contact: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met tel. (0475) 85 97 52 (bereikbaar op werkdagen van 9 tot 17 uur).

Heythuysen, 9 maart 2011

Naar boven