Kennisgeving ontwerpbesluit Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Burgemeester en wethouders van Barendrecht maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn vergunning te verlenen voor:

  • de realisatie van 35 woningen (4e fase Land van Barendreght) op het terrein van de voormalige koek- en beschuitfabriek Haust Hooimeijer aan de 3e Barendrechtseweg

Inzien

De aanvraag, het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 11 maart t/m 21 april 2011 bij het gemeentelijke Servicecentrum ter inzage. De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 9.00–15.00 uur, maandag- en woensdagavond van 18.30–20.00 uur. Ook is het ontwerpbesluit met de bijbehorende stukken digitaal beschikbaar op de site van de gemeente www.barendrecht.nl → actueel → ter inzage → ruimtelijke ordening.

Gedurende hierboven genoemde periode kan eenieder mondeling of schriftelijk zienswijzen naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad van Barendrecht, Postbus 501, 2990 EA Barendrecht. Voor een mondelinge zienswijze dient u een afspraak te maken met de heer Storm via telefoonnummer 0180-698 398.

Naar boven