Vaststelling Paraplubestemmingsplan tot partiële herziening van diverse bestemmingsplannen in verband met de Wabo

Het dagelijks bestuur van het stadsdeel Centrum maakt bekend dat de deelraad bij besluit van 1 maart 2011 het paraplubestemmingsplan tot partiële herziening van diverse bestemmingsplannen heeft vastgesteld.

Het besluit van de deelraad, inclusief de regels en de toelichting liggen van 11 maart 2011 tot en met 21 april 2011 ter inzage bij:

  • Voorlichtingsloket van het stadhuis, Amstel 1. Bel voor openingstijden 14020

    of kijk onder ‘contact’ op www.centrum.amsterdam.nl

  • Het paraplubestemmingsplan is te raadplegen via internet op www.centrum.amsterdam.nl.

Op 1 oktober 2010 is de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht in werking getreden. Met dit paraplubestemmingsplan wordt een aantal termen in de geldende bestemmingsplan omgezet in de terminologie van de Wabo. Het betreft geen inhoudelijke wijzigingen, maar slechts terminologie.

Zij die tijdig een zienswijze bij de deelraad hebben ingediend, alsmede belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijzen bij de deelraad kenbaar te maken, kunnen gedurende de termijn van terinzageligging tegen het besluit tot vaststelling van het paraplubestemmingsplan tot partiële herziening van diverse bestemmingsplannen, schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de hiervoor genoemde beroepstermijn. Indien echter bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, treedt het bestemmingsplan pas in werking wanneer op het verzoek is beslist.

Amsterdam, 10 maart 2011

Het dagelijks bestuur van het stadsdeel Centrum.

Naar boven