Vastgesteld bestemmingsplan ‘Eeweg 51 te Oudenhoorn’

Burgemeester en wethouders van Bernisse maken ingevolge artikel 3.8, lid 3, van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 22 februari 2011 het bestemmingsplan ‘NL.IMRO.0568.BNSBUIEEW012009-0900’ met betrekking tot de percelen aan de Eeweg 51 en (achter) de Eeweg 47 te Oudenhoorn heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan maakt de uitbreiding van de bestaande paardenhouderijactiviteiten met manegeactiviteiten aan de Eeweg 51 te Oudenhoorn mogelijk. Tevens wordt de bestemming van een aangrenzend stuk grond, gelegen achter de woning aan de Eeweg 47, conform de feitelijke situatie bestemd als agrarisch.

Het bestemmingsplan is vastgesteld zonder inhoudelijke wijzigingen ten opzichte van het ontwerpplan.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan ligt samen met het plan en bijbehorende stukken vanaf donderdag 10 maart 2011 gedurende een periode van zes weken ter inzage.

Bovengenoemde stukken kunnen worden ingezien via de gemeentelijke website www.gemeentebernisse.nl of de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Tevens kunnen de stukken op afspraak (mw. mr. A. Kras, 0181-66 72 01) worden ingezien op het gemeentehuis, Gemeenlandsedijk Noord 26 te Abbenbroek.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, door:

  • Belanghebbenden die tijdig hun zienswijzen hebben ingediend tegen het ontwerpbestemmingsplan;

  • Belanghebbenden die kunnen aantonen dat redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij niet tijdig hun zienswijzen op het ontwerpplan naar voren hebben gebracht.

Het beroep dient te worden gericht aan de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na afloop van genoemde beroepstermijn. Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking.

Degenen die beroep hebben ingesteld kunnen tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Als binnen de hiervoor genoemde beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het bestemmingsplan niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Naar boven