Ontwerpbestemmingsplan ‘Korshof 10’ in Herwijnen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Lingewaal maken, gelet op artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, de terinzagelegging bekend van het ontwerpbestemmingsplan ‘Korshof 10’ in Herwijnen.

Toelichting

Voor het kadastrale perceel Herwijnen, sectie U nummer 273 is een verzoek ingediend voor de bouw van een woning. Deze ontwikkeling is binnen het geldende bestemmingsplan ‘Waaldijk Herwijnen’ niet mogelijk aangezien het perceel de bestemming ‘Tuin’ en ‘Erf’ heeft. Om de ontwikkeling toch mogelijk te maken, wordt een nieuw bestemmingsplan opgesteld.

Ter inzage

Vanaf 10 maart 2011 ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Korshof 10’ te Herwijnen gedurende zes weken voor eenieder ter inzage. Het plan is in te zien bij de receptie van het gemeentehuis, Raadhuisplein 3 te Asperen, dagelijks geopend van 9.00 uur tot 12.00 uur en op donderdagavond van 18.30 uur tot 20.00 uur. Buiten deze tijden om kan telefonisch een afspraak worden gemaakt via tel. 0345-634000.

Daarnaast kunt u via de gemeentelijke website www.lingewaal.nl (actueel → bestemmingsplannen → plannen in procedure) en op de website www.ruimtelijkeplannen.nl kennisnemen van het ontwerpbestemmingsplan (bestemmingsplannen → Criteria → Gelderland → Lingewaal).

Zienswijze

Tijdens de termijn van terinzagelegging kunt u, bij voorkeur schriftelijk, een zienswijze indienen bij burgemeester en wethouders, Raadhuisplein 3, 4147 AN te Asperen of via info@lingewaal.nl.

De gemeenteraad neemt binnen twaalf weken na afloop van de inzagetermijn een besluit tot vaststelling van het plan.

Naar boven