Vaststelling bestemmingsplan De Fokken noordoost

Burgemeester en wethouders maken overeenkomstig artikel 3.8, lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad het bestemmingsplan De Fokken noordoost op 28 februari 2011 ongewijzigd heeft vastgesteld. Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met ingang van 11 maart 2011 gedurende zes weken (t/m 21 april 2011) ter inzage. Het bestemmingsplan, het raadsbesluit en onderliggende stukken zijn digitaal beschikbaar via www.haren.nl. Tevens kunt u het vastgestelde bestemmingsplan inzien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Inhoud bestemmingsplan De Fokken noordoost

Het plangebied ligt in het Paterswoldsemeer. Het betreft het eiland De Fokken en dan specifiek het noordoostelijke gedeelte ervan. Het bestemmingsplan voorziet in de mogelijkheid daar maximaal twee nieuwe zomerhuizen op te richten.

Terinzagelegging

Genoemd vastgesteld bestemmingsplan ligt tijdens de openingsuren ter inzage bij de balie van Publiekszaken in het gemeentehuis, Raadhuisplein 10 te Haren.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan beroep worden ingesteld door:

  • een belanghebbende die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn of haar zienswijze bij de gemeenteraad naar voren te brengen.

Tijdens de ter inzage termijn kunt u een beroepschrift indienen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer C. Kuperus, telefoonnummer 050 53 39 911 of gemeente@haren.nl.

Naar boven