Projectbesluit Woning en appartementen Boschweg 61–67

Burgemeester en wethouders van de gemeente Schijndel maken op grond van artikel 3.11 lid 1 Wro, bekend dat bij besluit van 1 maart 2011 het projectbesluit ‘Boschweg 61–67’ is vastgesteld.

Het projectbesluit omvat de bouw van 29 appartementen en 1 vrijstaande woning aan de Boschweg 61–67. De huidige horeca- en bedrijfsbebouwing wordt gesloopt en daarvoor in de plaats worden twee gebouwen teruggeplaatst. De woning Boschweg 67 blijft gehandhaafd. Ten noorden van de woning wordt het perceel gesplitst, zodat een nieuwe vrijstaande woning tussen de bestaande woningen Boschweg 67 en 69 gerealiseerd kan worden. Via het projectbesluit wordt een wijziging van het vigerende bestemmingsplan ‘Boschweg Noord-Oost 2005’ mogelijk gemaakt.

Ter inzage

Het vastgestelde projectbesluit met bijbehorende stukken liggen vanaf 11 maart tot en met 21 april 2011 ter inzage. Het projectbesluit is te raadplegen via de gemeentelijke website www.schijndel.nl of via www.ruimtelijkeplannen.nl waar het te vinden is onder NL.IMRO.0844.PBBoschweg61-VG01. Ook kan het projectbesluit worden ingezien in het informatiecentrum van het gemeentehuis.

Beroep

Tijdens de periode waarin het projectbesluit ter inzage ligt, kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest, overeenkomstig artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening, hun zienswijze over het ontwerpprojectbesluit tijdig kenbaar te maken.

Het beroepschrift moet worden ingediend bij de rechtbank ’s-Hertogenbosch, sector bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking op het besluit. Hiervoor kunnen belanghebbenden die beroep hebben aangetekend aan de voorzieningenrechter van de rechtbank ’s-Hertogenbosch een voorlopige voorziening vragen. Bij dit verzoek dient een afschrift van het beroepschrift worden meegestuurd. Hiervoor brengt de rechtbank u kosten in rekening.

Voor zover uw bezwaren betrekking hebben op het te bouwen bouwplan kunt u te zijner tijd tegen de verleende bouwvergunning bezwaar maken en dan tevens bezwaar maken tegen de onderdelen van dit projectbesluit die betrekking hebben op het te bouwen bouwplan. Deze onderdelen van het projectbesluit kunnen nu nog niet aangevochten worden.

Algemene informatie

Als u nog vragen heeft naar aanleiding van het besluit kunt u contact opnemen van de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu via telefoonnummer 073 544 09 99. Voor het inzien van het besluit bij het informatiecentrum hoeft u geen afspraak te maken. Als u een toelichting wenst is een afspraak wel noodzakelijk.

Naar boven