Vaststelling bestemmingsplan Zuiderdracht 28A in Oosterblokker

Burgemeester en wethouders van Drechterland hebben conform artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 28 februari 2011 het digitale bestemmingsplan ‘NL.IMRO.0498.BPZuiderdracht28A-VG0’ en de analoge versie ’Zuiderdracht 28A, Oosterblokker’, ongewijzigd vastgesteld.

Inhoud bestemmingsplan

Door middel van dit bestemmingsplan wordt het mogelijk om een woonhuis op het perceel Zuiderdracht 28A in Oosterblokker te bouwen. Omdat de bedrijfbebouwing op het perceel eind 2006 is afgebrand, is de huidige bedrijfsbestemming van het perceel achterhaald. Het perceel is te klein om redelijkerwijze nog dienst te doen als een locatie voor een bedrijfsvestiging. Een woonbestemming is volgens de gemeente passender op deze locatie, gelet op het karakter van de overige percelen aan de Zuiderdracht in Oosterblokker.

Ter inzage

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt van 10 maart 2011 tot en met 21 april 2011 ter inzage in het gemeentehuis in Hoogkarspel. Het bestemmingsplan is ook in te zien via www.drechterland.nl/publicaties en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken na de verzenddatum in beroep gaan. U kunt in beroep gaan door een brief te sturen naar de Rechtbank Alkmaar, Postbus 251, 1800 BG in Alkmaar. U kunt uw beroepschrift ook digitaal indienen via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. U moet hiervoor beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).

  • Vermeld in de brief in ieder geval uw naam, adres, datum, een omschrijving van het besluit waartegen u in beroep gaat en uw redenen van het beroep. Vergeet niet uw handtekening te zetten. Voor in beroep gaan, betaalt u een griffierecht.

  • Ook wanneer u een zienswijze naar voren heeft kunnen brengen of bezwaar heeft kunnen maken, staat beroep open, tenzij u redelijkerwijs kan worden verweten dat u dit niet heeft gedaan.

  • Een bezwaarschrift schorst de uitvoering van het besluit niet. U moet hiervoor ook een verzoek om voorlopige voorziening sturen naar de Voorzieningenrechter van de rechtbank Alkmaar.

Naar boven