Kennisgeving ontwerpwijzigingsplan Osdorperweg e.o.

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Nieuw-West van de gemeente Amsterdam maakt bekend dat hij voornemens is om met toepassing van artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) en artikel 15.4 van het bestemmingsplan Osdorperweg e.o. medewerking te verlenen aan een wijziging van het bestemmingsplan Osdorperweg e.o. Door dit wijzigingsplan wordt het bouwvlak van de bestemming wonen anders gesitueerd op het perceel Osdorperweg 806.

Deze kennisgeving en het ontwerpwijzigingsplan met behorende plankaart liggen met ingang van donderdag 10 maart tot en met woensdag 20 april 2011 voor eenieder ter inzage bij de drie locaties van stadsdeel Nieuw-West: Pieter Calandlaan 1, Osdorpplein 1000 en Plein ’40–’45 nr. 1. De locaties zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur. Hier kunt u ook terecht als u vragen heeft over het plan of de procedure.

Binnen de termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden schriftelijk zienswijzen naar voren brengen bij het dagelijks bestuur van stadsdeel Nieuw-West, t.a.v. mevrouw P.E. Brouwer-Stam, Postbus 2003, 1000 CA Amsterdam. U wordt verzocht in uw brief te vermelden: ‘zienswijzen ontwerpwijzigingsplan Osdorperweg e.o.’

Deze kennisgeving en het ontwerpwijzigingsplan met bijbehorende plankaart zijn ook digitaal beschikbaar op de website van stadsdeel Nieuw-West.

Amsterdam, 9 maart 2011

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Nieuw-West,

A. Baâdoud,

voorzitter.

J. Goedhart,

secretaris.

Naar boven