Bestemmingsplan Smilde onherroepelijk

Burgemeester en wethouders van de gemeente Midden-Drenthe maken ingevolge artikel 31 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening bekend dat het bestemmingsplan Smilde vastgesteld door de gemeenteraad op 25 juni 2009 en goedgekeurd door Gedeputeerde Staten van Drenthe op 19 januari 2010 onherroepelijk is geworden.

Tegen het besluit van Gedeputeerde Staten is beroep ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het ingestelde beroep is bij uitspraak van 23 februari 2011 ongegrond verklaard.

Het bestemmingsplan Smilde is een actualisatie en samenvoeging van de nu geldende bestemmingsplannen Smilde herziening 1980, Centrumgebied Smilde en Partiële herziening Centrumgebied Smilde en Smilde - Noord (bestaand uit de bestemmingsplannen: Harderspark, Harderspark I, Molenpark, Molenwijk, Uitwerkingsplan Molenwijk 2e fase, Molenwijk II en uitwerkingsplan Molenwijk II). Het plangebied wordt begrensd door de Eekhoutswijk in het noorden, de Molenwijk en de Veenhoopsweg aan de westzijde en de Boerenlaan aan de zuidzijde. De oostelijke begrenzing loopt langs de bebouwingsrand alhier.

Inzage

Het bestemmingsplan is in te zien bij de Gemeentewinkel in Beilen (Raadhuisplein1).

Naar boven