Ontwerpbestemmingsplan ‘Jan van Riebeeckstraat’ Culemborg

Burgemeester en wethouders van de gemeente Culemborg maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3:4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Jan van Riebeeckstraat’ met ingang van 11 maart 2011 gedurende een termijn van zes weken ter inzage wordt gelegd bij de afdeling Stadsontwikkeling, Ridderstraat 250, op de website van de gemeente: www.culemborg.nl, onder ‘wonen en leven’ en ’bestemmingsplannen’ en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende deze termijn is eenieder bevoegd schriftelijk of mondeling (tijdens kantooruren) zienswijzen naar voren te brengen bij de Raad van de gemeente Culemborg, Postbus 136, 4100 AC Culemborg. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen of nadere informatie kunt u telefonisch een afspraak maken met onze medewerker van het team Ruimtelijke Ordening, bereikbaar onder nummer 0345-477 700.

Het plangebied is gelegen in Culemborg, ten westen van de spoorlijn Utrecht–Den Bosch. Het gebied wordt in het noorden begrensd door de Ds. Beyers Naudéstraat, de oostgrens wordt gevormd door de Mandelastraat, het zuiden grenst aan de Jan van Riebeeckstraat en in het westen wordt het plangebied begrensd door de Bikolaan.

Het bestemmingsplan is een ontwikkelingsplan welke het stedelijk vernieuwingsproject ‘Jan van Riebeeck’ mogelijk maakt. KleurrijkWonen en de gemeente Culemborg zijn voornemens hier gezamenlijk een nieuwe woonbuurt te ontwikkelen. Het betreft een combinatie van woningen en enkele voorzieningen.

Burgemeester en wethouders van Culemborg.

Naar boven