Wijzigingsplan ‘Scharsterbrug-jeu de boulesbaan’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Skarsterlân maken bekend, dat zij hebben besloten het wijzigingsplan ‘Scharsterbrug-jeu de boulesbaan’ ongewijzigd vast te stellen.

Het wijzigingsplan heeft betrekking op een perceel aan de Schoolstraat te Scharsterbrug en voorziet in de wijziging van de bestemming ‘Groenvoorzieningen’ in de bestemming ‘Sport- en recreatieve doeleinden’ ten behoeve van de aanleg van een jeu de boulesbaan. Het betreft hier een verplaatsing van de bestaande jeu de boulesbaan op het haventerrein.

Het wijzigingsplan met bijbehorende stukken en het bijbehorende besluit liggen met ingang van 11 maart 2011 gedurende een periode van zes weken voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis, Herema State 1 te Joure en kunnen eveneens via www.skarsterlan.nl worden geraadpleegd.

Tijdens de inzagetermijn kan door belanghebbenden beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het beroepschrift kan worden gericht aan de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage) en moet op grond van de Algemene wet bestuursrecht tenminste de volgende elementen bevatten:

  • naam en adres van de indiener;

  • de dagtekening;

  • een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht;

  • de gronden (redenen) van het beroep;

  • een vertaling van het beroepschrift als het beroepschrift in een vreemde taal is gesteld en een vertaling voor een goede behandeling noodzakelijk is;

  • zo mogelijk, doch niet verplicht, een afschrift van het besluit waartegen het beroep is gericht; is dit niet mogelijk vermeld dan datum en nummer van het besluit.

Als tegen een besluit beroep wordt ingesteld, dan heeft dit beroep geen schorsende werking, waardoor het wijzigingsplan daags na afloop van de beroepstermijn in werking treedt. Uitvoering van een besluit kan nadelig voor een belanghebbende zijn. Daarom kan een belanghebbende bij afzonderlijke brief aan de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State verzoeken om een voorlopige voorziening. Indien dit verzoek binnen de termijn van zes weken is ingediend, dan treedt het besluit niet eerder in werking dan voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven