Vastgesteld uitwerkingsplan ‘Velmolen Oost, fase 1 (partiële herziening Muntmeester en Pattagon)’

Het College van burgemeester en wethouders van Uden maakt bekend, dat met ingang van donderdag 10 maart 2011 gedurende 6 weken, dus tot en met woensdag 20 april 2011, het vastgestelde uitwerkingsplan ‘Velmolen Oost, fase 1 (partiële herziening Muntmeester en Pattagon)’ ter inzage ligt.

Het uitwerkingsplan betreft een nadere uitwerking van het globale bestemmingsplan ‘Velmolen Oost’ en biedt als zodanig een gedetailleerd juridisch-planologisch kader voor de realisatie van 42 rijwoningen aan de Muntmeester en Pattagon. Beide straten liggen in de nieuwe woonwijk Velmolen Oost in het gebied plaatselijk bekend als Uden Zuid.

In het kader van de beroepstermijn ligt het vaststellingsbesluit met de relevante stukken vanaf donderdag 10 maart 2011 voor een periode van 6 weken ter inzage tijdens de openingstijden van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 13.00 uur en op donderdag van 08.30 tot 19.30 uur bij de centrale balie van de afdeling Publiekszaken van het Gemeentehuis, Markt 145.

Het plan is ook digitaal te raadplegen via de website van de gemeente Uden, via www.uden.nl, onder Leven in Uden/Bouwen & Wonen en op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de beroepstermijn kunnen belanghebbenden krachtens de Algemene wet bestuursrecht tegen dit besluit schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Op dit besluit is de Crisis- en Herstelwet van toepassing. Dit betekent dat de belanghebbende in het beroepschrift dient aan te geven welke beroepsgronden hij aanvoert tegen het vaststellingsbesluit. Na afloop van de beroepstermijn van 6 weken kunnen bovendien geen nieuwe beroepsgronden meer worden aangevoerd. Vermeld in het beroepschrift dat de Crisis- en herstelwet van toepassing is.

Het vaststellingsbesluit en daarmee het uitwerkingsplan treedt daags na afloop van de hierboven vermelde beroepstermijn in werking, tenzij gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dat geval treedt het besluit niet eerder in werking dan nadat op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist.

Uden, 9 maart 2011

Burgemeester en wethouders van Uden,

de secretaris,

J.M. Smarius.

De burgemeester,

H.A.G. Hellegers.

Naar boven