Ontwerpbestemmingsplan Schoutensteeg, Herwijnen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Lingewaal maken, gelet op artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 10 maart 2011 gedurende zes weken het ontwerpbestemmingsplan ‘Schoutensteeg’ voor eenieder ter inzage ligt.

Toelichting

Het plangebied is gesitueerd ten zuiden van de kern Herwijnen. Het nieuwe bestemmingsplan Schoutensteeg maakt een multifunctionele ijsbaan met clubgebouw en een tweetal paardenbakken mogelijk. Een bestemmingsplanherziening is noodzakelijk omdat de aanleg van de genoemde voorzieningen binnen de huidige bestemmingsplannen niet mogelijk is.

Inzien

Het ontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende stukken ligt vanaf 10 maart 2011 gedurende 6 weken ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis te Asperen, Raadhuisplein 3 te Asperen. Ook is het ontwerpbestemmingsplan te raadplegen op de gemeentelijke website www.lingewaal.nl (actueel→bestemmingsplannen→plannen in procedure) en via www.ruimtelijkeplannen.nl (bestemmingsplannen→Criteria→Gelderland→Lingewaal→Ontwerpbestemmingsplan Schoutensteeg).

Zienswijze

Gedurende deze periode van zes weken kan eenieder bij voorkeur schriftelijk een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Zienswijzen dienen gericht te worden aan de gemeenteraad van Lingewaal, Raadhuisplein 3, 4147 AN te Asperen of via info@lingewaal.nl. Voor het inwinnen van informatie kunt u contact opnemen met mevrouw M.H. van Kuijl (0345-634043).

Naar boven