Openbare bekendmaking Ter inzage legging ontwerpbestemmingsplan ‘Loods Haanweg, gemeente Landgraaf’

Omschrijving

Burgemeester en Wethouders maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Loods Haanweg, gemeente Landgraaf’ ter inzage ligt. Het bestemmingsplan ziet op het geheel vernieuwen van een landbouwloods, gelegen aan de Haanweg ong. (tegenover Haanweg 21), kadastraal bekend gemeente Ubach over Worms, sectie E, nr’s 200 en 201. Het gebied waarop het bestemmingsplan betrekking heeft, wordt globaal begrensd door de weg tussen het voornoemde perceel en Haanweg 12 en de aan het perceel waarop de landbouwloods gerealiseerd wordt gelegen aansluitende landbouwgronden.

De digitale versie van het ontwerpbestemmingsplan is te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. De analoge versie van het ontwerp van het bestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 10 maart 2011 gedurende een periode van zes weken, tijdens de openingstijden, voor eenieder ter inzage in de Gemeentewinkel, afdeling Vergunningen, Raadhuisplein 1 te Landgraaf. De stukken zijn tevens te raadplegen op de gemeentelijke websitewww.landgraaf.nl/bestemmingsplannen/ontwerp. Hoewel de analoge versie van het bestemmingsplan ook raadpleegbaar is, is de digitale versie van het ontwerpbestemmingsplan de juridisch bindende versie.

Gedurende bovengenoemde termijn kan door eenieder een schriftelijke dan wel mondelinge zienswijze kenbaar gemaakt worden. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Landgraaf, Postbus 31000, 6370 AA Landgraaf. Mondelinge zienswijzen kunnen gedurende de bovengenoemde termijn kenbaar gemaakt worden bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling te bereiken op tel: 045-5695429.

Naar boven