Vaststelling bestemmingsplan 'Teylingen ‘’s-Gravenzande’

Burgemeester en wethouders van Westland maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad van Westland op 25 januari 2011 heeft vastgesteld:

het bestemmingsplan ‘Teylingen ’s-Gravenzande’’ (NL.IMRO.1783.abp.00000006-vast).

Het bestemmingsplan met de hierbij behorende stukken ligt met ingang van vrijdag 11 maart gedurende een termijn van zes weken voor eenieder ter inzage.

Het bestemmingsplan is gewijzigd vastgesteld ten opzichte van het eerder ter inzage gelegde ontwerp daarvan. De wijzigingen staan aangegeven in de Staat van wijzigingen die onderdeel uitmaakt van het raadsbesluit.

Het bestemmingsplan voorziet in een juridisch-planologische regeling voor bedrijventerrein Teylingen. Het plangebied is gelegen in het zuidoosten van de kern ’s-Gravenzande en wordt begrensd door de Koningin Julianaweg in het westen, de Edisonstraat in het noorden, de Nieuwe Vaart in het oosten, het buitengebied in het zuidoosten en de Naaldwijkseweg in het zuidwesten.

Inzien besluit

  • Binnen de genoemde termijn is het bestemmingsplan met de hierbij behorende stukken beschikbaar gesteld op www.gemeentewestland.nl → Wonen en Leven → Ruimtelijke plannen → Bestemmingsplannen.

  • Het bestemmingsplan is verbeeld op www.ruimtelijkeplannen.nl.

  • Het bestemmingsplan met de hierbij behorende stukken kan tevens worden ingezien bij het omgevingsloket in het gemeentekantoor te 's-Gravenzande (Van Geeststraat 1). Openingstijden:

    • maandag van 11.00 tot 12.15 uur en van 13.00 tot 16.00 uur

    • dinsdag t/m vrijdag van 09.00 tot 12.15 uur en van 13.00 tot 16.00 uur.

Beroep instellen

Gedurende de hierboven vermelde termijn van terinzagelegging bestaat de mogelijkheid beroep tegen de vaststelling van het bestemmingsplan in te stellen, bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Deze mogelijkheid staat open voor belanghebbenden die:

  • tijdig tegen het ontwerpbestemmingsplan hun zienswijze naar voren hebben gebracht bij de raad;

  • aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze bij de raad naar voren te brengen;

  • bedenkingen hebben tegen de wijzigingen die de raad bij het nemen van het bestemmingsplan heeft aangebracht ten opzichte van het ontwerp.

Tevens kan degene die beroep heeft ingesteld een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van voornoemde afdeling.

Het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Westland, 10 maart 2011

Burgemeester en wethouders van Westland,

de secretaris,

M. van Beek.

De burgemeester,

J. van der Tak.

Naar boven