Ontwerpbestemmingsplan De Wiejerd ter inzage

Burgemeester en wethouders van Roerdalen maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan De Wiejerd voor iedereen ter inzage ligt.

Inzien

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met bijbehorende stukken van 11 maart 2011 tot 23 april 2011 ter inzage bij het Servicepunt Roerdalen. Het bestemmingsplan staat ook op www.roerdalen.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl

Gebiedsomschrijving

Het plangebied heeft betrekking op het realiseren van woningbouw op de voormalige sportvelden in het Vlootbeekdal. Het plangebied wordt globaal begrensd door de Dijk in het oosten, de Vlootbeek in het zuiden, de Wiejerd in het westen van de achtererven van de woningen aan de Huysbongerdweg in het noorden. De uitwerking van het gebied vind plaats op basis van de keuze die in oktober 2010 is gemaakt voor plan B (het marktplein op de huidige locatie aan de Dijk)

Zienswijzen

Tot 23 april 2011 kan iedereen schriftelijk of mondeling reageren op dit ontwerpbestemmingsplan. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van Roerdalen, Postbus 6099, 6077 ZH Sint Odilienberg. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient u een afspraak te maken.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Chantal Bakkenes van de afdeling Ontwikkeling & Regie, telefoon: (0475) 538 888.

Naar boven