Terinzagelegging aanvragen en ontwerp-beschikkingen Dalm Werkendam BV

Bij Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant en Rijkswaterstaat directie Zuid-Holland is op 28 juli 2010 respectievelijk 3 september 2010 door Dalm Werkendam BV aanvragen om een revisievergunning ingediend krachtens de Wet milieubeheer en Waterwet voor de inrichting bestemd voor een groothandel in zand, grind en grond, een aannemersbedrijf in sloopwerken en grond-, weg- en waterbouw, een handelsbedrijf in onder andere materialen die vrijkomen bij sloop, een loonbedrijf en een bedrijf dat zich toelegt op aanvoer, op- en overslag en sorteren van bouw- en sloopafval en (bulk)goederen, gelegen aan de Hoef 12−15 te Werkendam. Het voornemen bestaat deze vergunning te verlenen.

De aanvragen, de ontwerp-beschikkingen en de bijbehorende stukken liggen vanaf 9 maart 2011 tot en met 20 april 2011 ter inzage in het gemeentehuis, balie sector grondgebied Raadhuisplein 1 te Werkendam tijdens de openingstijden.

Ook is het mogelijk de stukken in te zien in het Provinciehuis van Noord-Brabant, Brabantlaan 1 te ’s-Hertogenbosch. U kunt daarvoor contact opnemen met mevrouw E.W.M. van de Laar-Geerts van het bureau Vergunningverlening Afvalrecycling en Industriële bedrijven van de directie Ecologie. Telefoon (073) 680 85 67/ fax (073) 680 76 41. Aan deze procedure is een zaak-/projectnummer gekoppeld. Gelieve bij correspondentie dit nummer (1710271/26927) te vermelden. Vanaf het moment van terinzagelegging is de ontwerp-beschikking te bekijken op de internetsite: ‘www.brabant.nl/milieuvergunning’.

Eenieder kan over de ontwerp-beschikking tot en met 20 april 2011 schriftelijk of mondeling zienswijzen naar voren brengen bij Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant, Brabantlaan 1, 5216 TV ’s-Hertogenbosch.

Voor het mondeling naar voren brengen van zienswijzen bestaat binnen deze periode de mogelijkheid tot een hoorzitting over de ontwerp-beschikking. Een verzoek daartoe dient voor 30 maart 2011 bij Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant te worden ingediend.

Belanghebbenden die tijdig zienswijzen over de ontwerp-beschikking naar voren hebben gebracht kunnen later beroep instellen tegen de definitieve beschikking.

’s-Hertogenbosch, maart 2011

Naar boven