Vastgesteld bestemmingsplan ‘Golfbaan Bokhorst’

De gemeenteraad heeft op 3 februari 2011 het bestemmingsplan ‘Golfbaan Bokhorst (partiële herziening Westelijk Buitengebied)’ vastgesteld. Het vastgestelde bestemmingsplan heeft betrekking op de aanleg van de golfbaan Bokhorst aan de Nijkerkerstraat.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt ter inzage in het gemeentehuis bij de afdeling Bouwen, Ruimtelijke ordening en Milieu (kamer V-5). U kunt het plan inzien van 10 maart tot 21 april 2011 op werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur. Op afspraak, telefoonnummer (0341) 359 732, kunnen de stukken buiten de hiervoor genoemde uren en op donderdagavond worden ingezien bij de receptie van het gemeentehuis. Voor het beantwoorden van eventuele vragen kan een afspraak worden gemaakt via dezelfde telefoonnummers.

Het vastgestelde bestemmingsplan is digitaal in te zien via de website www.ruimtelijkeplannen.nl en is als pdf-bestand te bekijken op onze website www.putten.nl → direct naar → bestemmingsplannen.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden schriftelijk beroep instellen tegen het vaststellingsbesluit bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Alleen een belanghebbende die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht, alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij zijn zienswijze niet bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht, kan beroep instellen. Degene die beroep heeft ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Voor zowel het behandelen van het beroepschrift als het behandelen van een verzoek om voorlopige voorziening wordt een griffierecht geheven.

Het bestemmingsplan treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn. Als binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, dan treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven