Vastgesteld bestemmingsplan Bathmenseweg 12a

Het college van burgemeester en wethouders van Deventer deelt mee dat van 10 maart tot en met 20 april 2011 voor eenieder ter inzage ligt:

  • het bij raadsbesluit van 23 februari 2011 vastgestelde bestemmingsplan Bathmenseweg 12a.

Het bestemmingsplan maakt de bouw van een woning in het kader van Rood voor Rood mogelijk op een perceel aan de Bathmenseweg in Lettele, net ten zuiden van de Vosmansweg.

Wijzigingen

Het bestemmingsplan is ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan gewijzigd vastgesteld.

Het gaat om de volgende wijzigingen:

  • Naar aanleiding van de zienswijzen is de toelichting op een aantal punten aangevuld en is de mogelijkheid van het plaatsen van een lichtmast uit de regels gehaald;

  • De regels van het bestemmingsplan zijn aangepast in verband met de inwerkingtreding van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht op 1 oktober 2010.

Voor een exacte beschrijving van de wijzigingen ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan wordt verwezen naar de bij het raadsbesluit behorende reactienota.

Inzien

Het bestemmingsplan kunt u inzien via RO-online (http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0150.P248-VG01) en op de gemeentelijke website www.deventer.nl/bestemmingsplannen. Op deze site kunt u ook een directe link vinden naar het bestemmingsplan op RO-online.

De digitale bestanden van het bestemmingsplan zijn beschikbaar gesteld via http://ruimtelijkeplannen.deventer.nl/plans/NL.IMRO.0150.P248-/NL.IMRO.0150.P248-VG01/.

Ook kunt u het bestemmingsplan inzien tijdens de openingstijden bij Publiekszaken, Leeuwenbrug 81 en het Gemeentelijk informatiecentrum in de Openbare Bibliotheek, Brink 70 in Deventer en bij het Servicepunt, Bathmenseweg 22 in Lettele.

Reageren

Gedurende de genoemde termijn kan een belanghebbende die tijdig zienswijzen tegen het bestemmingsplan bij de gemeenteraad heeft ingediend en een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich met zijn zienswijzen tot de gemeenteraad te wenden, beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om een voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Naar boven