Projectbesluit (artikel 3.10 Wro) ‘Thermen de Biesbosch’

Burgemeester en wethouders maken bekend dat op 22 februari 2011 het projectbesluit ‘Thermen de Biesbosch’ (NL.IMRO.0505.PB004Thermen-3001) als bedoeld in artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening (oud) is vastgesteld.

Het projectbesluit heeft betrekking op de realisatie van wellnesscentrum Thermen de Biesbosch aan de Baanhoekweg, locatie De Kuil, in het recreatiegebied De Merwelanden. Het project is in strijd met het geldende bestemmingsplan ‘De Merwelanden’. Het projectbesluit maakt het mogelijk om van het bestemmingsplan af te wijken en de bouwvergunning te verlenen.

Tot en met 20 april 2011 kan het projectbesluit met bijbehorende stukken tijdens de openingsuren worden ingezien in de hal van het Stadskantoor, Spuiboulevard 300, te Dordrecht. Deze stukken kunnen ook via www.dordrecht.nl/ruimtelijkeplannen worden bekeken.

Degene die een zienswijze heeft ingediend over het ontwerpprojectbesluit, alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet tijdig een zienswijze bij burgemeester en wethouders heeft ingediend, kan tot en met 20 april 2011 tegen het vastgestelde projectbesluit beroep instellen bij de rechtbank Dordrecht, sector Bestuursrecht, Postbus 7003, 3300 GC Dordrecht.

Het besluit tot vaststelling van het projectbesluit treedt in werking met ingang van 21 april 2011. Indien gedurende de beroepstermijn bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Dordrecht (Postbus 7003, 3300 GC Dordrecht) een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, wordt de inwerkingtreding van het vaststellingsbesluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Dordrecht, 9 maart 2011

Burgemeester en wethouders van Dordrecht.

Naar boven