Vaststelling wijzigingsplan perceel Bosweg 4 te Bemelen

Burgemeester en wethouders van Eijsden-Margraten maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.6 en 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij het wijzigingsplan perceel Bosweg 4 te Bemelen op 22 februari 2011 ongewijzigd hebben vastgesteld.

Het plangebied betreft het perceel Bosweg 4 te Bemelen, kadastraal bekend gemeente Bemelen sectie A nummer 748. Het wijzigingsplan maakt het mogelijk de bestaande stal op het perceel als één vakantiewoning te gebruiken.

Het vastgestelde wijzigingsplan ligt met ingang van 10 maart 2011 tot en met 20 april 2011 ter inzage in het gemeentehuis locatie Margraten. Voor inzage kunt u contact opnemen met het KlantenContactCentrum, telefoonnummer 043-458 8488. Het vastgestelde wijzigingsplan is tevens te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl

Tijdens de termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden beroep indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Dit recht komt toe aan degene die tijdig een zienswijze heeft ingediend bij het college van burgemeester en wethouders. Voor het indienen van een beroep wordt griffierecht geheven.

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij binnen deze termijn – naast het indienen van beroep – een verzoek om een voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Eijsden-Margraten, 9 maart 2011

Naar boven