Ontwerpbestemmingsplan ‘De Tweeklank’, Da Costasingel 42, Hazerswoude-Rijndijk

Burgemeester en wethouders van Rijnwoude maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘De Tweeklank’ ingevolge artikel 3:8 van de Wet ruimtelijke ordening juncto artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht met ingang van donderdag 10 maart 2011 tot en met woensdag 20 april 2011 (gedurende zes weken) voor eenieder ter inzage ligt.

Zakelijke inhoud

De huidige school aan de Da Costasingel 42 in Hazerswoude-Rijndijk is verouderd en aan vervanging toe. Voorts gaat de nieuwe school ruimte bieden aan een buitenschoolse opvang van Stichting Kinderopvang Alphen aan den Rijn. Voor de realisatie van deze ontwikkeling is dit nieuwe bestemmingsplan noodzakelijk, omdat de situering van het nieuwe schoolgebouw en schoolplein en de bebouwingsbepalingen niet in overeenstemming zijn met het geldende bestemmingsplan.

Analoog en digitaal inzien

Het ontwerpbestemmingsplan ligt in het gemeentehuis van Rijnwoude, Frederik van Eedenplein 4 te Hazerswoude-Rijndijk ter inzage, bij de publieksbalie van maandag t/m vrijdag van 08.30–12.30 uur, op donderdagavond van 17.00–20.00 uur en ook op woensdagmiddag op afspraak van 13.30–16.00 uur. Dit ontwerpbestemmingsplan kunt u tevens via de gemeentelijke website (www.rijnwoude.nl via ondernemen → bestemmingsplannen) en op www.ruimtelijkeplannen.nl raadplegen via het zoekvak ID onder vermelding van NL.IMRO.1672.BPHRTweeklank2010-ON01. Deze mogelijkheid wordt u ook geboden bij de publieksbalie in het gemeentehuis.

Reageren

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen. De schriftelijke zienswijze dient te worden gericht aan de gemeenteraad van de gemeente Rijnwoude, Postbus 115, 2394 ZG Hazerswoude-Rijndijk, onder vermelding van ‘zienswijze De Tweeklank’. Mondelinge zienswijzen kunnen naar voren worden gebracht na afspraak met de heer W.P. Kaandorp van de afdeling Ruimtelijke en Maatschappelijke Ontwikkeling (tel. 071-3428142). Van de mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

Hazerswoude-Rijndijk, 9 maart 2011

Burgemeester en wethouders van Rijnwoude,

de secretaris,

A.J.E. van der Werf-Bramer.

De burgemeester,

A. Latenstein van Voorst-Woldringh.

Naar boven