Ontwerpprojectbesluit en ontwerpbouwvergunningen 1e fase ‘Brandweg 6/6a ’t Harde’

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Elburg maakt bekend dat de gemeenteraad voornemens is om door toepassing van artikel 3.10, lid 1, van de Wet ruimtelijke ordening een projectbesluit vast te stellen, alsmede twee bouwvergunningen fase 1 te verlenen voor het bouwen van twee nieuwe woningen en een bijgebouw, ter vervanging van de voormalige agrarische bedrijfsbebouwing op de percelen Brandweg 6/6a in ’t Harde. Het nemen van een projectbesluit is noodzakelijk omdat de woningbouw in strijd is met het ter plaatse geldende bestemmingsplan.

Het ontwerpprojectbesluit, de ontwerpbouwvergunningen fase 1 en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 9 maart tot en met 19 april 2011 voor eenieder ter inzage in het gemeentekantoor (afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling) en kunnen gedurende deze periode worden geraadpleegd via de gemeentelijke website www.elburg.nl onder ‘bekendmakingen’, Ruimtelijke Ontwikkeling ‘afwijkingen’, en op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Als u bij zoekterm de naam ‘Projectbesluit Brandweg 6/6a’ invult, wordt u direct naar het plan geleid.

Gedurende de genoemde periode van zes weken kan eenieder schriftelijk of mondeling een zienswijze omtrent het ontwerpbesluit bij de gemeenteraad naar voren brengen.

Omtrent het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met mevrouw J. Bloemert, beleidsmedewerker van de Afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoon 0525-688637, of bij afwezigheid met de heer G. Steentjes, telefoon 0525-688634.

Het niet of niet tijdig naar voren brengen van zienswijzen, kan er in een later stadium toe leiden dat u geen beroep kunt instellen tegen het definitieve projectbesluit.

Na afloop van de termijn van terinzagelegging zal de raad met inachtneming van de eventueel ontvangen zienswijzen, een definitief projectbesluit nemen.

Elburg, 8 maart 2011

Burgemeester en wethouders van de gemeente Elburg.

Naar boven